NVVC Connect symposium ‘van Goed naar Beter’. 5 april 2017

Datum: 05-04-2017
Tijd: 12:30 - 18:00
Adres: Langelaan 3, Noordwijkerhout

Op woensdagmiddag 5 april 2017 organiseert NVVC Connect een symposium rondom het thema ‘van Goed naar Beter’. Noteer deze datum alvast in uw agenda en schrijf u in via deze website!

Inhoud

Connect is een in 2011 gestart initiatief van de NVVC met het doel om regionaal de kwaliteit van de zorg voor patiënten met hart- en vaatziekten te verbeteren, de samenwerking tussen alle bij de zorg voor deze betrokken patiënten te optimaliseren en de kennis te vergroten.

Tijdens het symposium is er aandacht voor de regionale ervaringen in de zorgketen met het toepassen van de actuele richtlijnen, het monitoren van kwaliteit en het leren van elkaar. Er wordt kort teruggeblikt: wat hebben we met Connect geleerd over teamspirit en samenwerking. En we worden uitgedaagd om vooruit te kijken: wat vraagt de patiënt van ons en hoe kunnen we hier in de zorgketen aan voldoen?

Interessante sprekers uit het veld komen aan het woord over onder andere waardegedreven zorg, samenwerking in de keten en de uitdagingen van de zorg in de toekomst. Tot de sprekers behoren onder andere Mike Janssen, Managing Partner Branddoctors en Rob van Mechelen, cardioloog en de 1ste programmavoorzitter van Connect. Ook zijn er verschillende momenten om te ‘connecten’ en te netwerken.

Bewaar event
NVVC Connect symposium ‘van Goed naar Beter’. 5 april 2017