Save the date: Acuut Beter! Samen de drukte in de acute zorg te lijf!

Datum: 29-01-2018
Tijd: 09:00 - 17:00
Adres: Rijtuigenloods Amersfoort

De situatie verschilt per regio. In de ene regio zit het knelpunt bij de instroom van patiënten en in de andere regio juist bij de uitstroom uit de acute zorg. Hoe zit dat in uw regio?
In veel regio’s zijn al initiatieven om de drukte in de acute zorg aan te pakken. Op 12 december kunt u met deze initiatieven kennis maken. Dit is ook hét moment om van collega’s te horen wat en hoe zij het in hun regio hebben aangepakt. En tegen welke hobbels zij aanliepen.
Ook kunt u collega’s uit de acute zorgketen ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren: zorgprofessionals, zorgbestuurders, vertegenwoordigers van patiënten, zorgverzekeraars en gemeenten. Uit andere regio’s en uit uw eigen regio. Want duidelijk is, dat samenwerking in de acute keten cruciaal is.

De doelgroepen voor de conferentie zijn: verpleegkundigen en verzorgenden, artsen, beleidsadviseurs, managers, onderzoekers en bestuurders die op een of andere manier betrokken zijn bij de aanpak van de drukte in de acute zorg. Dat moet breed bezien worden. Dus mensen die werken bij HAPs, huisartsen, SEHs, ambulances, ziekenhuizen, VenVT sector, wijkverpleging, ROAZen, gemeenten, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties zijn van harte welkom.

Let op: exacte tijd en programma volgt

Bewaar event