Nieuwe directeur GGD Hollands Noorden

23 september 2016

Per 1 december 2016 heeft GGD Hollands Noorden een nieuwe directeur: Edward John Paulina.
Edward John Paulina volgt Nico Plug op, die op 1 januari begint als Lid van de Raad van bestuur bij Esdégé-Reigersdaal.  Paulina wordt benoemd tot directeur Publieke gezondheid (DPG). In die hoedanigheid wordt hij zowel verantwoordelijk voor GGD Hollands Noorden als voor de Geneeskundige Hulpverlening bij ongevallen en rampen (GHOR) in Noord-Holland Noord. (Onderdeel van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord).
Edward John Paulina is momenteel werkzaam als bestuursadviseur bij de William Schrikker Groep (gespecialiseerde jeugdzorg aan kinderen met een beperking en/of kinderen van ouders met een beperking). Ook was hij Programmamanager Herziening Jeugdstelsel bij het Ministerie Veiligheid & Justitie en was hij lid van de Landelijke Directie Raad voor de Kinderbescherming. De heer Paulina is ervaren in het samenwerken met en leiding geven aan professionals in een veranderende maatschappij. Hij kijkt er naar uit om bij GGD Hollands Noorden te starten.
Voorzitter van het Dagelijks Bestuur Elly Deutekom: “Wij zijn blij met de aanstelling van Edward John Paulina. We hebben er alle vertrouwen in dat we met hem een goede directeur gevonden hebben die oog heeft voor zowel bestuurlijke als menselijke verhoudingen”.

Bron: GGD Hollands Noorden

Deel bericht: