Vacature: Coördinator traumaregistratie

8 augustus 2019

Heb jij kennis van en ervaring in data-analyse en Access/SQL en hebben trauma- en acute zorg jouw interesse, dan ben jij de medewerker die we zoeken!

32-36 uur Salarisindicatie : 2826 tot 4481 euro contract bepaalde tijd

Solliciteren klink hier

Wat ga je doen

Een onderdeel van de taken van het Netwerk Acute Zorg Noordwest is de coördinatie van de regionale traumaregistratie van alle acuut opgenomen ongevalspatiënten. De traumaregistratie omvat de prehospitale en hospitale data van alle ongevalspatiënten, inclusief letselcodes voor de opgelopen verwondingen. Het Netwerk Acute Zorg Noordwest coördineert de regionale traumaregistratie voor tien ziekenhuislocaties in haar regio. De traumaregistratie wordt gebruikt voor kwaliteitsdoeleinden en onderzoek. Op dit moment zijn wij op zoek naar een coördinator traumaregistratie.

Als coördinator traumaregistratie draag je de verantwoordelijkheid voor het tijdig aanleveren van de regionale data aan de Landelijke Traumaregistratie (LTR), ben je samen met de registratiemedewerkers verantwoordelijk voor de volledigheid en betrouwbaarheid van de data en draag je zorg voor het beschikbaar stellen van de data voor spiegelrapportages en onderzoek. Daarnaast draag je bij aan beleidsontwikkelingen voor de traumazorg in de regio. Denk hierbij aan het maken van regionale afspraken over de opvang van traumapatiënten, het organiseren van themabijeenkomsten/symposia rondom traumazorg en het leiden van en/of deelnemen aan regionale projecten.

Wat we van je verwachten.

Wij zoeken een collega die in ieder geval de volgende kennis en ervaring met zich meebrengt:

• minimaal een afgeronde HBO-/bacheloropleiding met een (para)medische achtergrond, zoals fysiotherapie, verpleegkunde, bewegingswetenschappen, medische informatiekunde, biomedische- of gezondheidswetenschappen, óf:

• opgeleid in dataverwerking en –analyse, databases en business intelligence met kennis van de gezondheidszorg;

• ruime ervaring in het werken met Excel, Access en SPSS en bij voorkeur ook SQL;

• kennis van de gezondheidszorg en medische terminologie binnen de traumazorg.

Als nieuwe coördinator traumaregistratie beschik jij over een helikopter-view en tegelijkertijd heb je oog voor details. Je bent analytisch en oplossingsgericht en op de werkvloer ga jij nauwkeurig en proactief te werk.

Waar ga je werken

Het Netwerk Acute Zorg Noordwest is de neutrale partner binnen de keten van acute zorg bestaande uit ziekenhuizen, ambulancediensten, huisartsenposten, verloskundigen en psychiatrische instellingen. Samen vormen zij de belangrijke schakels van de acute zorg in de regio Noordwest Nederland, van Den Helder tot Hoofddorp en Amstelveen. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de patiënt in nood zo snel mogelijk de juiste zorg door de juiste zorgverlener op de juiste plaats krijgt. Ons team bestaat uit adviseurs met als aandachtsgebieden de acute zorg, traumazorg, crisisbeheersing en het Mobiel Medisch Team (MMT – traumahelikopter). Als coördinator traumaregistratie werk je nauw samen met je collega medewerkers traumaregistratie en stem je landelijk periodiek af met collega’s van de andere netwerken acute zorg.

Wat we je bieden

Salarisschaal 10: 2826 tot 4481 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

• Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).

• Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 2/3e deel van deze premie bij.

• Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten.

• In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website. Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

Klik hier voor meer informatie over de screeningsprocedure en of deze op jou van toepassing is.

Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring onderdeel van jouw selectieprocedure.

Bijzonderheden

In verband met de vakantieperiode is drs. A. Toor vanaf 19 augustus bereikbaar voor inhoudelijke vragen over de functie.

Laten we kennismaken

Bel ons gerust!

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Drs. A. Toor, adviseur traumazorg, via 020-4444516.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne Drost, corporate recruiter, via 020-4445635. Je kunt uiterlijk tot en met 1 september 2019 solliciteren. Klik hier om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel bericht: