Vacature: Adviseur Netwerk Acute Zorg Noordwest

Adviseren over diverse onderwerpen in de acute zorg. Van beleid naar uitvoering en optimale resultaten!

32-36 uur – salarisindicatie: 2618 tot 4152 euro

Werkomgeving

Het Netwerk Acute Zorg Noordwest heeft in opdracht van het ministerie van VWS, de regiefunctie in de regionale acute zorg. De regio van het Netwerk Acute Zorg Noordwest bestaat uit vier veiligheidsregio’s, Noord Holland Noord, Kennemerland, Zaanstreek-Waterland en Amsterdam-Amstelland. In deze vier veiligheidsregio’s bevinden zich 8 ziekenhuizen (10 locaties) die behoren tot het Netwerk Acute Zorg.

De taken van het Netwerk Acute Zorg zijn:

 • Het initiëren van een Regionaal Overleg Acute Zorg;
 • Zorgen voor afstemming van activiteiten tussen aanbieders van acute zorg;
 • Het in kaart brengen van het acute zorgaanbod in de regio;
 • Inzicht en oplossen van witte vlekken in bereikbaarheid;
 • Goede voorbereiding op geneeskundige hulpverlening bij rampen (OTO).

Onderdeel van de acute zorg is de traumazorg. Naast het garanderen van kwalitatief goede traumazorg 7 dagen per week 24 uur per dag, heeft VUmc tot taak een helikopter Mobiel Medisch Team (heli-MMT) in stand te houden en voor haar verzorgingsgebied een traumazorgnetwerk en een regionale traumaregistratie te realiseren.

Werkzaamheden

Als adviseur zijn je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

 • (Mede) zorgdragen voor het vertalen van het landelijke beleid ten aanzien van de acute zorg in praktisch uitvoerbare activiteiten voor de regio met als doel: de acute patiënt ontvangt zo spoedig mogelijk, op de juiste plaats, door de juiste zorgaanbieder de optimale zorg;
 • De ondersteuning van de regio op het gebied van het realiseren van verbeteringen in de keten van acute zorg vormt een deel van de functie. Partners hierin zijn medewerkers van betrokken ziekenhuizen, huisartsen(posten), meldkamers, veiligheidsregio´s en ambulancediensten;
 • De financiële ondersteuning en verantwoording van het Netwerk en Mobiel Medisch Team (MMT);
 • Het versterken van onze rol als kenniscentrum, het inventariseren en begeleiden van onderzoek, ondersteuning bieden aan het Regionaal Overleg Acute Zorg e.d., bijvoorbeeld op het vlak van capaciteit(splaning) en beschikbaarheid.

Je profiel

Wij zoeken een adviseur met de volgende kennis en ervaring:

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau op basis van opleiding en ervaring;
 • Substantiële werkervaring als adviseur op het terrein van de gezondheidszorg;
 • Kennis van en ervaring met (spoedeisende) medische hulpverlening is gewenst;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en bent in staat (medisch) professionals te motiveren;
 • Je bent financieel sterk onderlegd (bijvoorbeeld op het gebied van beschikkingen, debiteuren- en crediteurenbeheer, planning en control, capaciteitsplanning en/of DBC/DOT onderzoek);
 • Affiniteit met PR en communicatie een pré.

Onze arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal: 10 (min EUR 2.618 tot max EUR 4.152 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Afhankelijk van de (relevante) werkervaring behoort inschaling in schaal 11 tot de mogelijkheden (min EUR 3.527 tot max EUR 4.842).

Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het is voor nieuw aangestelde medewerkers verplicht om bij indiensttreding een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een DigiD.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij mw. drs. D. Bonink, directeur Netwerk Acute Zorg, via telefoonnummer: 020-4442973 of bij dhr. L. Notenboom, adviseur Netwerk Acute Zorg, via telefoonnummer: 020-4442973.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Wessel Haytink via telefoonnummer: 020-4445635.

Je kan tot en met woensdag 3 mei 2017 o.v.v. vacaturenummer D2.2017.00046WH via de volgende link: http://bit.ly/AdviseurNAZ